Mihailo Alić: USTANITE PROTIV OVOG ZLA

ŽENE I MUŠKARCI, USTANITE PROTIV OVOG ZLA! Šta mislite od 20.000 prijava nasilja u porodici u Srbiji u drugoj polovini 2017. koliko će brakova i vanbračnih veza opstati u 2018? U poslednjih dvadeset godina broj razvoda je bio izmedju 8 i 10 hiljada (grafikon Republičkog zavoda za statistiku).

Predviđam da će 2018. biti bar 18.000 razvoda što će u odnosu na duplo smanjeni broj zaključenih brakova biti ČETVOROSTRUKO povećanje u odnosu na 1986, i bar DVOSTRUKO u odnosu na 2016!

Feministička zamisao o rasturanju braka i porodice od pre 50 godina je počela da se ostvaruje, jer su se infiltrilale u UN i EU, i preko Istambulske konvencije kontrolišu sve inficirane zemlje koje su je ratifikovale! Ne treba biti Nostradamus, pa videti gde ovo sve vodi.

 U Africi sprovode Planned parenthood programe (kontracepcija, abortusi i sterilizacija), muslimanske žene podbunjuju da se "emancipuju", i odbijaju poslušnost muževima (a potom i ne rađaju), a u Evropi sprovode politiku "zaštite žena od nasilja" kroz primenu Istambulske konvencije Evropske komisije (EC), koja će dovesti do potpunog suprotstavljanja polova, demografskog kraha kakav još nije vidjen, i depopulacije i animoziteta medju rodnim, nacionalnim i religijskim grupama.
 Radikalni feminizam je neomarksistička ideologija koja preti da uništi svet pod izgovorom rodne ravnopravnosti (RR), tolerancije i političke korektnosti (PK), optužujući svakoga koji protiv nje govori etiketom fašiste, "govora mržnje" i ostalim orvelovskim terminima, dok svoje destruktivne politike naziva milosrdnim imenima (RR, PK, tolerancija). O Milosrdnom andjelu već sve znamo, ne dajmo se ponovo zavesti.

Коментари

Популарни постови